Testimonials

Toen wij vorig jaar besloten te gaan trouwen, wisten we niet wat ons allemaal te wachten stond, maar we wisten wel dat we er zin in hadden. Uiteraard wil je voor 'de' dag alleen maar het allerbeste. Dat allerbeste hebben we gehad. Op alle fronten.

We mogen daarom ook zeker niet klagen, maar wat hadden wij een geluk met Richard! Hij belichaamde voor ons alles dat wij zochten in een trouwambtenaar. Vanaf het eerste contact per mail, via de ontzettend gezellige kennismaking bij ons thuis naar de dag zelf. Alles klopte gewoon. De manier waarop Richard onze ceremonie aan elkaar heeft gesproken was geweldig. Met precies genoeg humor om het luchtig te houden maar ook de nodige serieuze kant ontbrak niet.

 

Op basis van wat wij hem hadden verteld tijdens onze kennismaking, heeft hij onze relatie in woorden weten te vangen en vervolgens het verhaal verteld alsof hij er zelf vanaf dag één bij was geweest. Wij en onze gasten hingen aan zijn lippen. Door de frivole en prettige manier waarop Richard zijn ding doet, merk je dat het echt 'zijn ding' is.

Na afloop van de ceremonie hebben we nog vaak van onze gasten gehoord dat we zo'n fantastische ambtenaar hadden. Dingen als 'Wat vertelde hij mooi!' en 'Wat deed hij het leuk!' horen wij nog steeds van alle kanten. Wij kunnen in die gevallen dan niets anders dan er volmondig mee instemmen en ons nog eens realiseren hoe blij we met onze keuze voor Richard zijn. We zullen er nog vaak met veel plezier aan terugdenken.

 

Mochten jullie tijdens het zoeken naar een leuke ambtenaar op de pagina van Richard zijn beland, dan mag je gerust stoppen met verder zoeken.
Een betere ga je niet vinden.

Liz & Walther, bruidspaar 2 maart 2023,

“Wij hebben genoten van onze trouwdag, mede dankzij onze BABS Richard Sprokkereef, de ceremonie was onvergetelijk, met een lach en een traan, bij binnenkomst werd ons favoriete lied live gezongen, tot grote verrassing van de gasten, er was interactie tussen ons en de gasten, de getuigen waren benaderd om een persoonlijk bericht over ons te schrijven, dat was ontroerend, de toespraak op rijm was mooi, hilarisch, geweldig en zó treffend evenals de quiz die wij met onze ogen dicht moesten doen, we hadden een favoriete playlist doorgegeven en die werd, tijdens de bruidstaart aansnijden en het toosten met champagne, gezongen, dit gaf een heerlijk, warm, persoonlijk gevoel.

 

Wij kijken terug op een prachtige dag en hadden ons geen betere BABS dan Richard Sprokkereef kunnen wensen!”

 

Liefs,

Pierre - Marcel & Pauline Schouten, 20 december 2022,

Wat hebben wij een geluk gehad met Richard als onze trouwambtenaar.

Alsof hij ons al jaren kent sprak hij ons op originele wijze toe met veel herkenbare woorden en de nodige humor. Ook onze familie en vrienden werden in het verhaal betrokken wat het voor ons extra bijzonder maakte. We hebben vele leuke reacties van onze gasten ontvangen.

 

Richard, bedankt voor jouw grote bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

 

Lisa en Robbert, bruidspaar 17 september 2022,

Zoek je een leuke BABS, stop met zoeken ......
wij hebben hem gevonden de leukste en sympathiekste BABS die er is, en hij heet Richard. 

 

Inmiddels zijn we half jaar verder, maar wat hebben we een heerlijke dag gehad op woensdag 13 april 2022, een dag, avond en nacht om nooit te vergeten.
De gesprekken vooraf met jou waren heel erg verassend, duidelijk maar ook heel gezellig.
Op de dag zelf maakte je echt het verschil. Je hebt onze gevoelens super vertaald, met een lach en een traan, maar het kwam bij iedereen binnen.

 

De ceremonie kreeg zo een ontzettend leuke persoonlijke tint, precies naar wat we op zoek waren. Niet alleen de Nederlandse taal ook voor heel vele Duitstalige gasten was het heel goed te begrijpen. Wij hebben dan ook alleen maar leuke en positieve reacties gehad van alle gasten die tijdens de ceremonie hebben genoten van jou verhaal dat je op een hele bijzondere wijze vertelde, ook de tijd die hij nam voor onze getuigen, zodat zij ook hun woord konden verkondigen waren perfect.

 

Jij als persoon hebt een onvergetelijk moment in ons leven gemaakt. We hebben een unieke maar vooral liefdevolle ceremonie gehad op maat gemaakt door jou.
We willen je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij ons trouwfeest, echt ontzettend waardevol voor ons hebt gemaakt.

Melanie en Janko, bruidspaar 13 april 2022,