Testimonials

Op 29 september hebben mijn zoon en zijn vriendin hun partnerschap laten registreren. Voor hen zou dit niets meer zijn dan een zakelijk gebeuren. Het echte huwelijk zou pas later komen en dan wordt er ook gefeest. De bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, de babs, was van tevoren niet bekend.
Althans niet bij mijn zoon en zijn vriendin.

 

Richard Sprokkereef was op dat moment nog maar net benoemd tot babs in de gemeente Rheden en is toevallig een hele goede bekende van mij. Ik vond het dan ook heel leuk om te horen dat hij dit ging doen. Hij kent mijn zoon al vanaf dat hij nog een kleine jongen was. Richard kon daardoor aan de ceremonie een persoonlijke touch geven. Iets wat mijn zoon en zijn vriendin niet hadden verwacht. En dat deed hij op een leuke en luchtige manier, waarbij hij een mooi bruggetje bouwde tussen zijn praatje en een lied dat wij als familie zongen.

 

Door de inbreng van Richard kunnen we terugkijken op een mooie, bijzondere en ontspannen ceremonie.
Dankjewel Richard, en veel succes in je verdere rol als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand.

Sjaak, Vader van de bruidegom

 

"Richard is gewoon de beste, leukste en spontaanste babs die je maar kan bedenken! Iedereen zou hem op zijn bruiloft moeten hebben. De manier hoe Richard humor, liefde en intimiteit in 1 ceremonie combineert is goud.

 

Mijn zus en zwager zijn twee mensen die worden gekenmerkt door hun maximale dosis sarcasme naar elkaar toe, Richard heeft dit heel mooi doorgetrokken in zijn speech. Alle genodigden werden leuk meegenomen tijdens de ceremonie en hierdoor was de sfeer heel fijn.

 

Richard nam voorafgaand in alle voorbereidingen echt de tijd om zowel het bruidspaar maar ook de mensen om het bruidspaar goed te leren kennen. Persoonlijke aanpak staat duidelijk bij deze hele leuke babs centraal!

 

Dus twijfel niet, maar vraag Richard als jullie babs voor jullie bruiloft want honderd procent garantie dat je een prachtige ceremonie hebt zoals jullie deze voor ogen hebben!"

 

Sabrina, ceremoniemeester van Steven en Denise, Landgoed Rhederoord, gemeente Rheden
https://www.rhederoord.nl