Testimonials

“Wij hebben genoten van onze trouwdag, mede dankzij onze BABS Richard Sprokkereef, de ceremonie was onvergetelijk, met een lach en een traan, bij binnenkomst werd ons favoriete lied live gezongen, tot grote verrassing van de gasten, er was interactie tussen ons en de gasten, de getuigen waren benaderd om een persoonlijk bericht over ons te schrijven, dat was ontroerend, de toespraak op rijm was mooi, hilarisch, geweldig en zó treffend evenals de quiz die wij met onze ogen dicht moesten doen, we hadden een favoriete playlist doorgegeven en die werd, tijdens de bruidstaart aansnijden en het toosten met champagne, gezongen, dit gaf een heerlijk, warm, persoonlijk gevoel.

 

Wij kijken terug op een prachtige dag en hadden ons geen betere BABS dan Richard Sprokkereef kunnen wensen!”

 

Liefs,

Pierre - Marcel & Pauline Schouten, 20 december 2022,

Wat hebben wij een geluk gehad met Richard als onze trouwambtenaar.

Alsof hij ons al jaren kent sprak hij ons op originele wijze toe met veel herkenbare woorden en de nodige humor. Ook onze familie en vrienden werden in het verhaal betrokken wat het voor ons extra bijzonder maakte. We hebben vele leuke reacties van onze gasten ontvangen.

 

Richard, bedankt voor jouw grote bijdrage aan deze onvergetelijke dag!

 

Lisa en Robbert, bruidspaar 17 september 2022,

Zoek je een leuke BABS, stop met zoeken ......
wij hebben hem gevonden de leukste en sympathiekste BABS die er is, en hij heet Richard. 

 

Inmiddels zijn we half jaar verder, maar wat hebben we een heerlijke dag gehad op woensdag 13 april 2022, een dag, avond en nacht om nooit te vergeten.
De gesprekken vooraf met jou waren heel erg verassend, duidelijk maar ook heel gezellig.
Op de dag zelf maakte je echt het verschil. Je hebt onze gevoelens super vertaald, met een lach en een traan, maar het kwam bij iedereen binnen.

 

De ceremonie kreeg zo een ontzettend leuke persoonlijke tint, precies naar wat we op zoek waren. Niet alleen de Nederlandse taal ook voor heel vele Duitstalige gasten was het heel goed te begrijpen. Wij hebben dan ook alleen maar leuke en positieve reacties gehad van alle gasten die tijdens de ceremonie hebben genoten van jou verhaal dat je op een hele bijzondere wijze vertelde, ook de tijd die hij nam voor onze getuigen, zodat zij ook hun woord konden verkondigen waren perfect.

 

Jij als persoon hebt een onvergetelijk moment in ons leven gemaakt. We hebben een unieke maar vooral liefdevolle ceremonie gehad op maat gemaakt door jou.
We willen je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij ons trouwfeest, echt ontzettend waardevol voor ons hebt gemaakt.

Melanie en Janko, bruidspaar 13 april 2022,

Richard, dank je wel voor de persoonlijke, levendige ceremonie, vol leuke verassingen.

 

Onze gesprekken vooraf, ook de aangeleverde stukken van onze getuigen, kwamen op een mooie manier in de speech voorbij. Het uitspreken van de gelofte vonden wij zelf erg spannend, maar jij stelde ons op ons gemak waardoor het allemaal goed is verlopen.
Ook van onze gasten hoorden we alleen maar mooie reacties.

Er is veel gelachen en er zijn tranen gevloeid…

 

We zijn je enorm dankbaar!

Marloe en Daan, bruidspaar 27 september 2022,