Testimonials

Als je vader op zijn bijna 80 e verjaardag besluit om wederom in het huwelijksbootje te stappen en aangeeft het eenvoudig te willen houden dan begrijpen wij dat. Besloten werd het een plechtigheid te laten zijn met alleen kinderen en kleinkinderen. Toen wij voorstelden om Richard Sprokkereef te vragen als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand waren zowel mijn vader als zijn aanstaande enthousiast. Maar wat werd het meer dan dat we allen verwachtten.

 

De twee kenden elkaar nog niet zo lang maar toch wist Richard er een prachtig verhaal in dichtvorm van te maken. Wat was het romantisch! Maar wat hebben we ook enorm gelachen om de humor in het verhaal. Toen Richard zelfs de cognac onder zijn ambts-tafel wist weg te toveren om de oudjes rustig te stemmen had hij de lachers op zijn hand. Maar het mooiste moest nog komen. Op een speciaal nummer die de bruid had uitgekozen omdat het nummer zoveel betekenis had, zong Richard het bruidspaar naar een jawoord toe. Ook wij als familie mochten onze stemmen even laten gelden. In koor zongen wij ze toe. Wat een geweldige ceremonie en wat een geweldige zingende trouwambtenaar.

 

Wij kunnen iedereen Richard aanbevelen.

Met Richard krijg je een prachtige trouwceremonie!

Marcel en Elizabeth, zoon en schoondochter van de bruidegom

Op 29 september hebben mijn zoon en zijn vriendin hun partnerschap laten registreren. Voor hen zou dit niets meer zijn dan een zakelijk gebeuren. Het echte huwelijk zou pas later komen en dan wordt er ook gefeest. De bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand, de babs, was van tevoren niet bekend.
Althans niet bij mijn zoon en zijn vriendin.

 

Richard Sprokkereef was op dat moment nog maar net benoemd tot babs in de gemeente Rheden en is toevallig een hele goede bekende van mij. Ik vond het dan ook heel leuk om te horen dat hij dit ging doen. Hij kent mijn zoon al vanaf dat hij nog een kleine jongen was. Richard kon daardoor aan de ceremonie een persoonlijke touch geven. Iets wat mijn zoon en zijn vriendin niet hadden verwacht. En dat deed hij op een leuke en luchtige manier, waarbij hij een mooi bruggetje bouwde tussen zijn praatje en een lied dat wij als familie zongen.

 

Door de inbreng van Richard kunnen we terugkijken op een mooie, bijzondere en ontspannen ceremonie.
Dankjewel Richard, en veel succes in je verdere rol als bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand.

Sjaak, Vader van de bruidegom

 

"Richard is gewoon de beste, leukste en spontaanste babs die je maar kan bedenken! Iedereen zou hem op zijn bruiloft moeten hebben. De manier hoe Richard humor, liefde en intimiteit in 1 ceremonie combineert is goud.

 

Mijn zus en zwager zijn twee mensen die worden gekenmerkt door hun maximale dosis sarcasme naar elkaar toe, Richard heeft dit heel mooi doorgetrokken in zijn speech. Alle genodigden werden leuk meegenomen tijdens de ceremonie en hierdoor was de sfeer heel fijn.

 

Richard nam voorafgaand in alle voorbereidingen echt de tijd om zowel het bruidspaar maar ook de mensen om het bruidspaar goed te leren kennen. Persoonlijke aanpak staat duidelijk bij deze hele leuke babs centraal!

 

Dus twijfel niet, maar vraag Richard als jullie babs voor jullie bruiloft want honderd procent garantie dat je een prachtige ceremonie hebt zoals jullie deze voor ogen hebben!"

 

Sabrina, ceremoniemeester van Steven en Denise, Landgoed Rhederoord, gemeente Rheden
https://www.rhederoord.nl