Testimonials

ONZE DAG

9 september een dag zo bijzonder, zo liefdevol en met zoveel passie. Een dag om nooit te vergeten dat is het voor ons geworden! Daar heeft Richard als zingende trouwambtenaar voor meer dan 1000 procent aan bij gedragen.

 

Vanaf het eerste contact tot aan de laatste noot heeft hij ons als bruidspaar maar ook onze familie en vrienden weten te raken met je bijzondere, grappige en vooral liefdevolle woorden. Wij als bruidspaar hebben geen seconde getwijfeld over wat tegen hem moesten vertellen, als een open boek nam hij alles in zich op en konden wij alles bij hem kwijt. De kunst om van al die kleine momenten een prachtig verhaal te maken heeft hij met veel passie weten te vertalen naar een prachtig levensgedicht waar ieder ons in kon herkennen.

 

We hadden door alle filmpjes en verhalen hoge verwachtingen, maar die verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Niet alleen bij ons maar ook bij onze familie die zijn optreden als volgt hebben beleeft:

Spontaan - fantastisch - betrokken - verhaal met een knipoog - persoonlijk - grandioos - luchtig -  verrassend en liefdevol.

 

Na 2 prachtige nummers samen met Elke heeft hij onze ceremonie meer dan speciaal gemaakt en was deze ceremonie voor ons om in theatertaal af te sluiten

supercalifragilisticexpialidocious❤️

 

Lieve Richard enorm bedankt voor alles🍀

 

Gwen en Camiel, bruidspaar 9 sepytember 2022,

Wij willen jou als (schoon)ouders van Lisa en Robbert hartelijk bedanken voor de fantastische en bijzondere wijze waarop jij hun huwelijk hebt voltrokken. Wij hebben er ontzettend van genoten.

Het duurde kennelijk een uur, maar de tijd vloog voorbij en we hebben iedere seconde van jouw optreden genoten. Met name van het gedicht waarin jij Robbert en Lisa beschreef en de humor die jij daarin legde. Het was vooral ook prachtig hoe jij, naast natuurlijk het bruidspaar, iedereen erbij betrok. Vooral ook de getuigen en de wijze waarop jij hen voorstelde.

 

Wij hebben die dag ook alleen maar complimenten gehoord over jouw optreden en deze wilden we heel graag met jou delen. Bij deze!

Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot ziens

Theo & Brigit , (schoon)ouders van bruidspaar, 20 september 2022

Lieve Richard, wij hadden je gevraagd om onze gasten van ons 'verjaardagsfeest' te verassen met het feit dat ze eigenlijk op onze surprise-wedding terecht waren gekomen, en ons vervolgens te trouwen.

 

De manier waarop je dat hebt ingevuld heeft onze dag nog een stukje mooier gemaakt!

De show die jij hebt neergezet, van het verrassen van onze gasten, tot en met het sluiten van de ceremonie, was zeer speciaal. De toon, de energie, de humor, de lach en de traan, sloot perfect aan bij hoe wij de dag voor ons zagen.

 

Ook waarderen we erg de manier waarop jij met ons meedacht over de uitvoering van bepaalde elementen.

Nogmaals onwijs bedankt!

Karlijn en Benno, foto: Emmy Kolkman fotografie

"Onze ceremonie overtrof de verwachtingen en dat is geheel te danken aan het talent van Richard. De originele manier hoe de ceremonie werd geleid en de inhoud ervan paste helemaal bij ons als stel en hoe wij in het leven staan.

 

Dat Richard in zo’n korte tijd na een kennismaking er zo’n prachtig moment van heeft kunnen maken is zeker bewonderingswaardig.
Richard je hebt zichtbaar tijd en moeite gestoken in onze ceremonie, in ons verhaal en wij zijn jou daar erg dankbaar voor. Je persoonlijke aanpak viel op. Zoals de extra tekst gericht aan ons verwerkt in het trouwboekje maar ook de luchtige benadering zoals de cola en het glas wijn die wij kregen aangereikt tussen de ceremonie door.

 

Je hebt een rustige maar ook energieke uitstraling.
Er was een prettige interactie met onze naasten en familie. Je hebt op ons en ieder van onze gasten een lach op het gezicht getoverd op deze voor ons bijzondere dag.
Kortom: je hebt een perfecte sfeer op onze dag gecreëerd en we zijn blij dat je er bij was.”

Gemma en Jimmy, bruidspaar 18 augustus 2022,