Wil je weten hoe ik werk?

Trouwen met je Grote Liefde of gewoon omdat je Alles-Goed-Wil-Regelen; wat jullie reden ook is, de huwelijksvoltrekking is een speciaal moment dat speciale aandacht verdient. Het is mijn uitdaging om een creatieve invulling te geven aan jullie wensen om zo alle aanwezigen te raken en een onvergetelijk moment te creëren. 

Nadat het eerste contact is gelegd gaan we nader kennis maken. Sleutelwoorden daarbij zijn: luisteren en inleving. We bespreken hoe jullie de ceremonie graag zien, de do’s en don’ts en natuurlijk laten we de mooie, romantische, indringende én de sappige verhalen niet ongemoeid. Een beetje buiten de lijntjes kleuren mag!

Bij het plannen van een bruiloft kom je voor veel keuzes te staan. Dat is soms overweldigend. Dankzij uitgebreide ervaring met het organiseren van grote evenementen en theaterproducties kan ik jullie – indien gewenst – ook begeleiden in het hele traject. Jullie eigen inbreng is daarin vanzelfsprekend het uitgangspunt. Daarnaast kan ik mijn ervaring in het ‘raken van mensen’ inzetten en diverse suggesties doen.

Aan de hand van ons gesprek, en eventueel door jullie aangeleverde foto’s, maak ik een persoonlijke, verrassende speech waarin ruimte is voor een lach en een traan. Herkenbaar voor alle belangrijke personen in jullie leven. Liefdevol en met oog voor detail, verpakt in de nodige humor en dynamiek. Samen betrekken we iedereen bij de huwelijksceremonie en ontstaat een losse, frisse, en eigentijdse huwelijksceremonie met meerdere ‘raak-vlakken’ waar nog lang over zal worden nagepraat.

Dus… ‘Just say yes!’

Comments are closed.