Renewal of the vows

Ze waren al 25 getrouwd, en dat mocht (opnieuw) gevierd worden. Vandaag 2 september mocht ik afreizen naar Venray om daar s'avonds, niet alleen de hele avond hun ceremoniemeester te zijn maar ook om Edith & Esther opnieuw in de echt te verbinden tijdens een heerlijke ceremonie waarna we ook de hele avond akoestisch de avond mochten omlijsten. Wat heb ik genoten, het was subliem. Samen met al hun dierbaren (zelfs overgekomen van Curacao), hun lieve zoontje (mijn maatje) Mats (foto) hebben we een top avond beleefd. En ook de catering was geweldig. Dikke complimenten aan Roel Linsen en zijn team. Ga er maar aan staan voor meer dan 100 man een exclusief walking-diner. De entourage, het personeel en het eten was subliem. Roel (van "Bij Roel Linsen"), ik kom zeker nog eens terug. Lieve Edith & Esther het genoegen was geheel aan mij. Heel veel liefs voor (minimaal) nog eens 25 jaar. Richard

Comments are closed.