Vier het leven!

Een tijdje geleden kreeg ik contact met Ronique en Hans. Zij wilde heel graag hun geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk. Een super lief koppel, allebei al een "reisje" gemaakt en met aan beide kanten een onwijs lieve kinder-, familie-, en vriendenschaar. Een paar weken voor hun huwelijk krijgen ze vreselijk nieuws. Iets dat hun leven volledig op de kop zet. De vraag is of ze wel kúnnen trouwen. Ook ik ben vreselijk geschrokken en meld ze dat zij het tempo bepalen en dat ik volledig meeschuif. Na een tijdje volgt van alle slechte scenario's een enigszins positieve uitslag. Vrienden bieden hen niet alleen een weekje ont-stressen in het buitenland aan maar ook hun prachtig mooie huis en terrein om s'avonds de ceremonie te voltrekken en hun huwelijk te vieren. Ware vrienden! Wat zag het er prachtig uit en wat was het bijzonder om jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Lieve Ronique en Hans, jullie hadden mij al laten weten dat jullie het fantastisch vonden en ik kan melden dat dat geheel wederzijds is. Het was een eer en genoegen jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Ik zei het al tijdens mijn speech: "wat de toekomst brengen zal weet ik niet, maar ik heb heb ware liefde gevoeld". Ronique & Hans 30 september 2023

Comments are closed.