Kinderen zijn zo ontzettend leuk!

Ik mocht Nik en Mireille trouwen op het prachtige Landgoed Huis de Voorst. Het was een stralende dag met een evenzo stralend bruidspaar. "Mag onze zoon Levi de ringen komen brengen?" was de vraag. "Graag" zei ik. Kinderen zijn echt zo ontzettend leuk tijdens een ceremonie en ze schijnen vaak door te hebben dat ik enorm van kinderen hou. Ze zoeken me vaak vanzelf op en we maken meestal makkelijk contact. Love it! Sowieso maak ik voor de de ceremonie altijd even kennis met ze zodat tijdens de ceremonie "die lange, kale man in die jurk" niet ineens op ze afkomt. We praten wat en breken het spreekwoordelijke ijs.

De foto spreekt denk ik boekdelen (al kijkt hij op de foto wat verlegen met al die ogen van de gasten op hem gericht.) Tel daar de lieve woorden bij op van het bruidspaar en mijn dag kan niet meer stuk. Het was weer een genot. Dank Nik en Mireille. 09-06-2022

"Hoi Richard, nogmaals dank voor de fan-tas-ti-sche ceremonie. Het was persoonlijk met een vleugje humor en precies zoals we het wilde hebben. Veel complimenten van de gasten hoe leuk en origineel ze het vonden. Het maakte de dag compleet. Liefs, Nik en Mireille."

Comments are closed.