Wauw, wat hebben wij een prachtige dag gehad!

Wij waren op zoek naar een trouwambtenaar met flair, humor én klasse. Tijdens onze kennismaking was het voor ons meteen duidelijk: wij hebben dé trouwambtenaar gevonden, namelijk Richard! Hij gaat met een duidelijk stappenplan te werk, waardoor je enorm wordt ontzorgd en dat gaf veel rust.

 

Ook belangrijk waren onze Ierse familieleden, die alleen Engels spreken. Richard heeft de ceremonie geheel in het Engels voltrokken, waardoor iedereen zich enorm betrokken voelde! Daarnaast heeft Richard een waanzinnig talent om de persoonlijkheden van een bruidspaar, samen te vatten in een heerlijk verhaal dat de hele tijd blijft boeien. Gevat, oprecht, persoonlijk én met humor.

Wij hebben genoten en onze gasten en familie ook!

Bedankt Richard voor de waanzinnig warme begeleiding!

 

Lieve Nanja en Kenneth, wat was dit een feestje met jullie en jullie familie en vrienden. Alsof we elkaar al jaren kenden. Wat een top paar zijn jullie. En die regen…. ach het maakte het alleen maar extra bijzonder.

Dank jullie wel dat ik onderdeel mocht uitmaken van jullie trouwdag. The pleasure was all mine. And please say high to all of your beloved family and friends! 

♥Richard

Nanja en Kenneth, bruidspaar 29 juni 2023,