Toen wij vorig jaar besloten te gaan trouwen, wisten we niet wat ons allemaal te wachten stond, maar we wisten wel dat we er zin in hadden. Uiteraard wil je voor 'de' dag alleen maar het allerbeste. Dat allerbeste hebben we gehad. Op alle fronten.

We mogen daarom ook zeker niet klagen, maar wat hadden wij een geluk met Richard! Hij belichaamde voor ons alles dat wij zochten in een trouwambtenaar. Vanaf het eerste contact per mail, via de ontzettend gezellige kennismaking bij ons thuis naar de dag zelf. Alles klopte gewoon. De manier waarop Richard onze ceremonie aan elkaar heeft gesproken was geweldig. Met precies genoeg humor om het luchtig te houden maar ook de nodige serieuze kant ontbrak niet.

 

Op basis van wat wij hem hadden verteld tijdens onze kennismaking, heeft hij onze relatie in woorden weten te vangen en vervolgens het verhaal verteld alsof hij er zelf vanaf dag één bij was geweest. Wij en onze gasten hingen aan zijn lippen. Door de frivole en prettige manier waarop Richard zijn ding doet, merk je dat het echt 'zijn ding' is.

Na afloop van de ceremonie hebben we nog vaak van onze gasten gehoord dat we zo'n fantastische ambtenaar hadden. Dingen als 'Wat vertelde hij mooi!' en 'Wat deed hij het leuk!' horen wij nog steeds van alle kanten. Wij kunnen in die gevallen dan niets anders dan er volmondig mee instemmen en ons nog eens realiseren hoe blij we met onze keuze voor Richard zijn. We zullen er nog vaak met veel plezier aan terugdenken.

 

Mochten jullie tijdens het zoeken naar een leuke ambtenaar op de pagina van Richard zijn beland, dan mag je gerust stoppen met verder zoeken.
Een betere ga je niet vinden.

 

Lieve Walter en Liz
Wat een lieve woorden, dank daarvoor. Het bezoek bij jullie thuis was al warm en door de manier wanneer jullie je open stelde was bijzonder. De liefde was voelbaar.

♥Liefs Richard

Liz & Walther, bruidspaar 2 maart 2023,