Trouwen hoort een feestelijke aangelegenheid te zijn. In ons geval was dat ook zo, en hoe. De meest fantastische bruid die er kan zijn (u mag zelf invullen wie dit stuk schrijft), een ideale locatie en uitgelaten gasten.
Laten we echter niet vergeten aan wie we de daadwerkelijke huwelijksvoltrekking te danken hebben: Richard. In onze strak geregisseerde dag vervulde Richard als babs een glansrol. Nu is een ceremonie altijd een besproken onderwerp op een huwelijk, hoe kan het ook anders, zo ook op (en na) het onze.
Met uitermate veel lof in dit geval.

 

In de voorbereiding had Richard ons uitgenodigd om elkaar wat beter te leren kennen en in korte tijd heeft hij veel informatie over ons ingewonnen, en op uiterst ludieke wijze weer gebruikt. In woord en dicht, grap en grol, hilarisch dan wel uiterst serieus heeft Richard een ceremonie neer weten te zetten waar reeds getrouwde vrienden met goedmoedige jaloezie op terugkijken.

Samen met een goede vriend van ons, die op ons verzoek 'ons verhaal' met verve ten gehore heeft gebracht ten overstaan van alle gasten, en een neefje van 3 die de ringen mocht overhandigen, heeft er een goudomrande huwelijksvoltrekking plaatsgevonden onder de, ik kan het niet anders zeggen, meer dan zorgvuldige en uiterst competente leiding van Richard Sprokkereef.

 

Als u denkt, wat zijn ze positief, dan klopt dat.
Het is bijzonder moeilijk om de mooiste dag van iemands leven nog net dat beetje extra mooier te maken, en als dat zo goed lukt met ogenschijnlijk moeiteloze souplesse, dan verdient dat absoluut lof.
Bij deze.

Thomas & Eline, bruidspaar , Foto: Rhode Photography
https://www.instagram.com/rhodephotography.nl/