Helemaal geweldig. Wij kregen Richard toegewezen door de gemeente, en we wisten eigenlijk niet wat we moesten verwachten.
Wij wouden niet een statisch praatje, wel met wat humor maar het moest ook geen comedyshow worden natuurlijk. En aangezien Richard niet onze keuze was, was dat wel even spannend of we de juiste persoon hadden.

 

Wij hebben 1 keer met Richard afgesproken, hij heeft ons onderworpen aan een kruisverhoor. Samen maar ook apart van elkaar, om zoveel mogelijk eerlijke antwoorden te krijgen. Na voor ons gevoel 3 uur later, wist hij alles van ons.
Verder heeft hij nog gevraagd naar wat anekdotes over de getuigen en naar anekdotes van de getuigen over ons. 
Wij konden zelfs zijn kledingkeuze bepalen.

 

Op de dag zelf, was het dus wel even spannend om te horen wat hij ervan gemaakt heeft. Maar het overtrof al onze verwachtingen. En niet alleen die van ons, maar ook van alle gasten. Iedereen was alleen maar positief.
Richard heeft de hele ceremonie in rijmvorm gedaan, en dat klinkt misschien wat suf als we dat zo zeggen, maar dat is het allerminst. Met de nodige humor en betrekking van de gasten in het verhaal is hij bijna een uur aan het woord geweest, en eigenlijk was dat nog te kort.

 

Al met al, voor ons had het niet beter gekund. En als wij alle andere reviews zo even lezen, heeft iedereen dezelfde ervaring gehad en vertellen wij niks nieuws.

 

Lieve Stefan en Isabella,

Wat een mooie woorden en wat een mooi stel zijn jullie.

De liefde was al merkbaar bij ons eerste gesprek en ontzettende voelbaar tijdens de ceremonie.
Zoveel lieve mensen om jullie heen. Dank ook voor het lieve geschenk dat ik achteraf mocht ontvangen. Jullie maken niet alleen mensen maar ook het leven mooier!

♥ Liefs Richard

Isabella en Stefan, bruidspaar 20 juli 2023,