Zoek je een leuke BABS, stop met zoeken ......
wij hebben hem gevonden de leukste en sympathiekste BABS die er is, en hij heet Richard. 

 

Inmiddels zijn we half jaar verder, maar wat hebben we een heerlijke dag gehad op woensdag 13 april 2022, een dag, avond en nacht om nooit te vergeten.
De gesprekken vooraf met jou waren heel erg verassend, duidelijk maar ook heel gezellig.
Op de dag zelf maakte je echt het verschil. Je hebt onze gevoelens super vertaald, met een lach en een traan, maar het kwam bij iedereen binnen.

 

De ceremonie kreeg zo een ontzettend leuke persoonlijke tint, precies naar wat we op zoek waren. Niet alleen de Nederlandse taal ook voor heel vele Duitstalige gasten was het heel goed te begrijpen. Wij hebben dan ook alleen maar leuke en positieve reacties gehad van alle gasten die tijdens de ceremonie hebben genoten van jou verhaal dat je op een hele bijzondere wijze vertelde, ook de tijd die hij nam voor onze getuigen, zodat zij ook hun woord konden verkondigen waren perfect.

 

Jij als persoon hebt een onvergetelijk moment in ons leven gemaakt. We hebben een unieke maar vooral liefdevolle ceremonie gehad op maat gemaakt door jou.
We willen je nogmaals bedanken voor de manier waarop jij ons trouwfeest, echt ontzettend waardevol voor ons hebt gemaakt.

Melanie en Janko, bruidspaar 13 april 2022,