Trouwen op locatie

Omdat ik als trouwambtenaar bij een gemeente ben aangesloten, en dus al officieel beëdigd ben mag ik jullie in heel Nederland zowel ceremonieel als wettelijk trouwen waar jullie maar willen.


Op het strand of midden in de wei, in je eigen achtertuin of op een groots kasteel, trouwen kun je op alle denkbare romantische of juist persoonlijke locaties. Niet iedere gemeente accepteert namelijk een trouwambtenaar die niet aan een gemeente is verbonden. Doordat ik dus al beëdigd ben vervallen direct de beëdigingskosten bij de rechtbank voor jullie. De kosten daarvan verschillen per gemeente maar deze kunnen oplopen tot een paar honderd euro besparing voor jullie én weten jullie zeker dat je op jullie droomlocatie ook voor de wet kunnen trouwen.

Een Castle on the Hill of juist Hier aan de Kust ? Ga er gewoon voor! 

In het buitenland
Hebben jullie speciale herinneringen aan een locatie buiten Nederland of de wens om op een exotische locatie elkaar het ja-woord te geven?

Ook trouwen buiten Nederland behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor gelden andere regels, die meestal geen enkel probleem vormen.

Dus boek die ‘Caravan of love’ en let’s go!


‘Have I told you lately that I love you?’ 
Volgens de Nederlandse wet kun je maar één keer trouwen, maar het komt steeds vaker voor dat een stel hun geloften hernieuwt. Bijvoorbeeld bij een speciaal jubileum, samen met de kinderen of nadat jullie een moeilijke periode hebben doorgemaakt.

Wat is er romantischer dan opnieuw de liefde voor elkaar uit te spreken in het bijzijn van jullie vrienden en familie? Wat de reden ook is, het opnieuw vieren van de liefde voor elkaar kan op elk moment en is een onvergetelijke gebeurtenis!