Werkwijze

Jullie gasten wonen als start van jullie huwelijksdag, waarschijnlijk als eerste de ceremonie bij. Als trouwambtenaar realiseer ik me goed dat ik daarmee de toon moet zetten voor de rest van de dag.
Die toon kan maar beter een leuke zijn toch?! 

Trouwen met je Grote Liefde of gewoon omdat je Alles-Goed-Wil-Regelen; wat jullie reden ook is, de huwelijksvoltrekking is een speciaal moment dat speciale aandacht verdient. Het is mijn uitdaging om een creatieve invulling te geven aan jullie wensen om zo alle aanwezigen te raken en een onvergetelijk moment te creëren. 

Nadat het eerste contact is gelegd gaan we nader kennis maken. Sleutelwoorden daarbij zijn: luisteren en inleving. We bespreken hoe jullie de ceremonie graag zien, de do’s en don’ts en natuurlijk laten we de mooie, romantische, indringende én de sappige verhalen niet ongemoeid. Een beetje buiten de lijntjes kleuren mag! Niemand zit te wachten op een lang levensverhaal dat iedereen al kent.

Bij het plannen van een bruiloft kom je voor veel keuzes te staan. Dat is soms overweldigend. Dankzij mijn ruime ervaring als trouwambtenaar en als theatermaker met het organiseren van grote evenementen en theaterproducties kan ik jullie – indien gewenst – ook begeleiden in het hele traject. Jullie eigen visie is daarin vanzelfsprekend het uitgangspunt. Daarnaast kan ik mijn ervaring in het ‘raken van mensen’ inzetten en diverse suggesties doen.

Aan de hand van ons gesprek, maak ik een persoonlijke, verrassende en een op maat gemaakte speech van met veel dynamiek en energie, waarin uiteraard ook de nodige ruimte is voor romantiek en veel humor, want trouwen moet vooral leuk zijn!

Ik ben graag interactief met jullie gasten waardoor er een losse, frisse, en eigentijdse huwelijksceremonie ontstaat met meerdere ‘raak-vlakken’ waar nog lang over zal worden nagepraat. Echt! (Check de beoordelingen maar op deze site)

Ook pas ik me graag aan, aan jullie dresscode voor de dag. Casual chique, Tenue de ville, black tie, pak blauw groen of grijs, de toga blauw of groen, nette schoenen of toch liever de witte sneakers; het kan allemaal. Het is jullie dag dus zeg het maar.